torstai 11. helmikuuta 2016

Viiden kirjan haaste




Sain kirjablogeissa pyörineen viiden kirjan haasteen Kirjaston Kummitus - blogin Anulta. Olin jo odotellutkin innolla, josko joku haahtaisi minut tähän, joten kiitos Anu :)
(Anteeksi muuten tästä tämän postauksen ulkoasusta. Blogger jostain syystä postaa tämmöisenä silloin kun olen kopionut jostain muusta blogista kysymyksiä suoraan tekstikenttään. En jaksa nyt alkaa säätämään tämän kanssa.)



1. Kirja jota luen parhaillaan 


Minulla on tällä hetkellä kesken useampikin kirja, ja voi olla että myöhemmin aloittelen niitä lisääkin :D Jotkut on olleet kesken pidempään, ja jotkut hieman lyhyemmän ajan.

Pisin projekti työn alla on Diana Gabaldonin Muukalainen

Muita kirjoja, jotka ovat kesken on:


J.K Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Angie Sage: Magiaa

Leena Virtanen: Noitanaisen älä anna elää

Andrzej Sapkowski: Kohtalon miekka

Carlos Ruiz Zaron: Tuulen Varjo

Anna Hallava: Operaatio huulituuli


Huh, huh. Enpä tajunnut että minulla on noin monta kirjaa työn alla. Olen aika fiilispohjainen lukija, joten saatan hylätä jo kesken olevia kirjoja jonkun muun sillä hetkellä kiinnostavamman kirjan tieltä syrjään.




2. Kirja josta pidin lapsena


Hanhiemon satuaarteet, Vihreät Varikset, Anni Polvan Tiina-kirjat, Neiti-etsivät, Pikkuvampyyri-kirjat, Virginia Andrewsin Pimeän kukat jne. (Joo luin niitä jo ala-asteella vaikka eivät olisi todellakaan olleet senikäiseille soveltuvia kirjoja :D), Stephen Kingin Uinu uinu lemmikkini (luin sen salassa vanhemmiltani 11-vuotiaana ) , ja Harry Potterit  tietenkin. :)



3. Kirja joka jäi kesken

Hm... minulta jää usein kirjoja kesken siksi etteivät ne ole juuri sillä hetkellä lukufiilikseeni soveltuvia mutta aion lukea ne kuitenkin joskus. Yksi Tällainen oli esimerkiksi F.Scott Fizgeraltin Kultahttu. Sellaisia kirjoja jotka olisi jättänyt kesken koska en pitänyt niistä, en muista tällä hetkellä.



4. Kirja, joka teki vaikutuksen

Anne Frankin Päiväkirja, Lee Harperin Kuin Surmaisi Satakielen, J. K Rowlingin Harry Potterit, George R. R Martinin Tulen ja jään laulu, J.S Meresmaan Mifonki-sarja, Taru Sormusten herrasta, Emily Bronten Humiseva Harju... noin muutamia mainitakseni...

Jokainen noista kirjoista on ollut omalla tavallaan vaikuttava. Noista nälee myös, että luen aika paljon fantasiakirjallisuutta, ja siksi monet merkitykselliset kirjat ovat sitä genreä.

5. Kirja, johon palaan uudelleen

Potterit ovat ehdottomasti sellaisia. Lueskelen muutenkin mielelläni kirjoja uudestaan. Viimeksi olen lukenut uudestaan Stephen Kingin Hohdon ainakin, ja luulen että luen sen vielä joskus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti